הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף או פרגיות חתוך לרצועות
150 גרם פירורי פנקו
שמן לטיגון עמוק
לרוטב: 1 כוס מים
1 כוס רוטב סויה
½ כוס מירין
½ כוס דבש
5 שיני שום
1 כפית אבקת דאשי
מעט פלפל לבן
אופן ההכנה
מערבבים את מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד לצמצום הרוטב כדי מחציתו. מעבירים לכלי בו יהיה נוח לטבול בו את השיפוד. מצפים את העוף בפירורי פנקו ומהדקים היטב. משפדים את רצועות העוף. מטגנים בשמן עמוק כעשר דקות (מוציאים כאשר העוף עדיים חם ולא יבש). טובלים את השיפוד ברוטב בעודו חם ומגישים מייד.
מגיש:
מקור: מסעדת סאקורה
שתף את המתכון