חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שיפודי עוף מטוגנים ברוטב יאקיטורי ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שיפודי עוף מטוגנים ברוטב יאקיטורי ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף או פרגיות חתוך לרצועות
150 גרם פירורי פנקו
שמן לטיגון עמוק
לרוטב: 1 כוס מים
1 כוס רוטב סויה
½ כוס מירין
½ כוס דבש
5 שיני שום
1 כפית אבקת דאשי
מעט פלפל לבן
אופן ההכנה
מערבבים את מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד לצמצום הרוטב כדי מחציתו. מעבירים לכלי בו יהיה נוח לטבול בו את השיפוד. מצפים את העוף בפירורי פנקו ומהדקים היטב. משפדים את רצועות העוף. מטגנים בשמן עמוק כעשר דקות (מוציאים כאשר העוף עדיים חם ולא יבש). טובלים את השיפוד ברוטב בעודו חם ומגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת סאקורה
שתף את המתכון