הוראות הכנה
מרכיבים
שיפודי פרגיות ברוטב חלב קוקוס ובוטנים
המרכיבים
פרגית - 100 גרם לשיפוד
)ירך עוף מפורקת ללא העור והעצם(
המצרכים לרוטב
12 כפות שמן סויה
3 כפות קארי אדום
4 פחיות חלב קוקוס
3 כפות סילאן
4 כפות סויה
4 כפות חמאת בוטנים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.חותכים את הפרגית לקוביות ומשפדים,
2.מטגנים על מחבת משומן או ישר על האש הגלויה.
אופן הכנת הרוטב
1.משמנים מחבת ומטגנים את הקארי, מוסיפים את חלב הקוקוס, הסילאן,
הסויהומצמצמים לחצי. מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים היטב.
להגשה על צלחת הגשה מניחים את השיפודים ומוזגים עליהם בנדיבות
מהרוטב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון