חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שיפודי פרגיות ברוטב סאטה אינדונזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שיפודי פרגיות ברוטב סאטה אינדונזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 נתחי פרגיות חתוכים לרצועות עבות
2 כפות שמן שומשום
1 שן שום כתושה
1 כפית כורכום
מלח ופלפל
שיפודי במבוק קטנים מושרים במים
לרוטב: 2 בצלצלי שאלוט קצוצים
1 כף זנגביל מגורר
1 כפית צ'ילי גרוס
1 שן שום כתושה
¼ כוס דבש
¼ כוס חמאת בוטנים
1 פחית חלב קוקוס
מלח
מעט שמן
אופן ההכנה
במחבת מעט עמוקה מחממים מעט שמן ומזהיבים את השאלוט עם הזגביל, השום והצ'ילי. מוסיפים את הדבש וחמאת הבוטנים, מערבבים ומתבלים במעט מלח. מוסיפים את חלב הקוקוס, מעבים את הרוטב, מערבבים ומניחים בצד להצטנן.
בקערה נפרדת מערבבים את חומרי המרינדה של הפרגית ומשרים בהם את הפרגיות למשך 20 דקות לפחות. משפדים את הפרגיות על שיפודוני הבמבוק. צולים את השיפודונים על הפלאנצ'ה או או על מחבת פסים כ-3 דקות מכל צד.
מגישים חם לצד רוטב הסאטה.
מגיש: dylam
מקור: לגעת באוכל
שתף את המתכון