הוראות הכנה
מרכיבים
24 קוביות ירך פרגית
3 כפות שמן זית
1 כף סילאן תמרים
מיץ מתפוז אחד
1 שן שום כתושה
קמצוץ צ'ילי יבש גרוס
3 כפות ריבת משמש
שיפודי עץ
אופן ההכנה
הכנת זיגוג משמש:
מדללים את ריבת המשמש בכף שמן זית עד לקבלת משחה הניתנת למריחה בקלות על הפרגית.
הכנת מרינדת סילאן, תפוז וצ'ילי:
מערבבים בקערה סילאן, מיץ מתפוז, קמצוץ צ'ילי יבש, 2 כפות שמן זית ומשרים בה את קוביות הפרגית למשך שעתיים, משפדים 3 קוביות פרגית על כל שיפוד.
צליית שיפודי הפרגית:
צולים את שיפודי הפרגית ומורחים מעליהם את זיגוג המשמש במהלך כל הצלייה עד שמתקבל ברק (זיגוג).
מגיש:
מקור: השף איתי שלו
שתף את המתכון