הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם שקדי עגל חתוכים לקוביות
2 לחמניות שליש בגט חצויות לאורך
2 חופנים של סלט עלי בייבי
1 עגבניה חתוכה ל-4 טבעות
1 בצל חתוך לטבעות
4 כפיות שומן אווז
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מפלפלים את קוביות השקדים ומשפדים אותם על שיפודי במבוק. מניחים על האש וצולים לרמת העשייה הרצויה. מורחים על כל חצי באגט כפית שומן אווז ומניחים גם על האש כאשר הצד עם השומן פונה אל האש. משחימים מעט ומניחים בצד. מניחים את הבצל על האש לקבלת פסי צלייה שחורים ויפים.
על צלחת ההגשה מניחים שתי פרוסות באגט (שני חצאי לחמנייה). מעל מניחים את הבצל המושחם. מעל מניחים שני פלחי עגבנייה טרייה. מעל מניחים חופן עלי בייבי. מעל מניחים 2 שיפודים לכל סועד. לגימור המנה מזליפים מעט שמן זית מעל הכל.
מגישים חם ומייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון