הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אפרסקים בשלים, כתוש או מקופסא
¼ כוס ויסקי
½ כוס סירופ סוכר, או סירופ מקופסאת האפרסקיםה
2 כוסות יוגורט רגיל
12 כוסות פלסטיק שקופים חד פעמיים
12 שיפןדי עץ עבים (רצוי מקל סיני לאכילה) צופ סטיקס שטוחים
אופן ההכנה
1.השתמש במועך תפוחי האדמה לרסק את האפרסקים. מערבבים את האפרסקים הכתושים והבורבון ויסקי בקערה, מוסיפים את סירופ פשוט או את מי הקופסאת לאט ובודקים מתיקות לפי העדפה. מוסיפים את היוגורט לתערובת האפרסק בורבון .
2. מוזגים לכוס חד פעמית מניילון עד 1/3 כוס ומקפיאים למשך שעתיים או עד שהתערובת מתחילה להתגבש מספיק כדי להחזיק מקל ארטיק זקוף. דוחפים פנימה למרכז (צופ סטיק) מקל אכילה סיני רחב ומחזירים ההקפאה עד לקבלת תערובת קפואה לחלוטין כ 8 שעות.
3. להסרת הכוס החד פעמים מניחים במאט מים למס שניות
להכנת סירופ סוכר מרתיחים עד שהסוכר נמס ומצננים לחם החדר
¼ כוס מים
¼ סוכר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון