הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות מיץ אשכוליות סחוט
1/2 כוס סירופ נענע (מתכון להלן)
1 כוס קמפארי
2 בקבוקי סודה אישיים
סירופ מנטה
1/4 כוס מים
1/4 כוסו סוכר
1/4 כוס עליי נענע טריים
12 כוסות פלסטיק שקופים חד פעמיים
12 שיפןדי עץ עבים (רצוי מקל סיני לאכילה) צופ סטיקס שטוחים
יש לכם שאלה לגבי מתכון זה?
שף מקצועי ישיב לכל שאלה
שלכם בצ'אט אישי!
אופן ההכנה
1. סוחטים את האשכוליות
2. מוסיפים פנימה סירופ נענע ומעבירים (לרום שייקר ולנער היטב) או מעבירים דרך מסננת דקה 3. במיכל או כלי הגשה מוסיפים את הסודה ומערבבים .
4. שופכים לכוסות את התוכן עד ל3/4 כוס ושולחים לקירור
5. להקפיא למשך כ 2 שעות או עד שהתערובת מתחילה להתגבש מספיק כדי להחזיק מקל ארטיק זקוף.
6.. מוציאים מההקפאה ודוחפים במרכז הכוס מקל עץ מהצופ סטיקס
7. מחזירים להקפאה של לילה
8. להפרדת הכוס מניכים את הכוס בכלי מים לכמה שניות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון