הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות ארק /פסטיס/ריקארד
1/2 כוס סירופ נענע (מתכון להלן)
1/2 כוס דובדבנים מסוכרים חצויים או ליצי
2 בקבוקי סודה אישיים
סירופ מנטה
1/4 כוס מים
1/4 כוסו סוכר
1/4 כוס עליי נענע טריים
12 כוסות פלסטיק שקופים חד פעמיים
12 שיפןדי עץ עבים (רצוי מקל סיני לאכילה) צופ סטיקס שטוחים
אופן ההכנה
1. מערבבים יחדיו בכלי את הארק סירופ נענע ומעבירים (לרום שייקר ולנער היטב) או מעבירים דרך מסננת דקה
2. במיכל או כלי הגשה מוסיפים את הסודה וחצאי הדובדבנים המסוכרים או חצאי ליצי ומערבבים .
3. שופכים לכוסות את התוכן עד ל3/4 כוס ושולחים לקירור
4. להקפיא למשך כ 2 שעות או עד שהתערובת מתחילה להתגבש מספיק כדי להחזיק מקל ארטיק זקוף.
5. מוציאים מההקפאה ודוחפים במרכז הכוס מקל עץ מהצופ סטיקס
6.. מחזירים להקפאה של לילה
7. להפרדת הכוס מניכים את הכוס בכלי מים לכמה שניות
הערות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון