הוראות הכנה
מרכיבים
5 כוסות קולה
1 מיץ לימון טרי
1 כוס רום בהיר
12 כוסות פלסטיק שקופים חד פעמיים
12 שיפןדי עץ עבים (רצוי מקל סיני לאכילה) צופ סטיקס שטוחים
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים היטב
2. שופכים לכוסות את התוכן עד ל3/4 כוס ושולחים לקירור
3. להקפיא למשך כ 2 שעות או עד שהתערובת מתחילה לגבש מספיק כדי להחזיק מקל ארטיק זקוף.
4. מוציאים מההקפאה ודוחפים במרכז הכוס מקל עץ מהצופ סטיקס
5. מחזירים להקפאה של לילה
6. להפרדת הכוס מניכים את הכוס בכלי מים לכמה שניות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון