חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצלונים בבצק בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצלונים בבצק בירה
שניצלונים בבצק בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצלונים בבצק בירה
הוראות הכנה
מרכיבים
בקבוק בירה לבנה בהירה
קמח
ביצה
500 גר חזה עוף חתוך לרצועות/ קוביות
תבלינים ורטבים: כף רוטב צילי מתוק , כף רוטב סויה, פפריקה , תבלין לעוף , מלח פלפל
אופן ההכנה
מכינים את הבלילה : בקערה מערבבים את הביצה עם כף וחצי- 2 כפות קמח עד שאין גושים (השתמשו במטרפה).
מוסיפים את הרטבים והתבלינים.
מוסיפים בערך חצי בקבוק בירה מערבים היטב. מוסיפים עוד קמח/ בירה בהתאם לסמיכות הרצוייה- עם דליל מידי עוד קמח , עם סמיך מידי עוד בירה.
מכניסים את חזה העוף לבלילה ומשרים את הבשר ברוטב לפחות שעב במקרר.
מחממים שמן בסיר , מכניסים עם כף מחוררת מעט שניצלונים בכל פעם לשמן הרותח.
כאשר הציפוי נהייה זהוב , מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון