הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרוס לשניצלים או רצועות חזה עוף
קצת קמח רגיל
ביצה אחת
2 חופנים קורנפלקס או בייגלה עם מלח טחונים כמו פירורי לחם
(אפשר בפטיש עם שקית ניילון או במעבד מזון)
מעט פלפל שחור
שמן לטיגון
* ניתן להוסיף אבקת שום, עשבי תיבול יבשים או כל תבלין אהוב
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1)דופקים את השניצלים שוטפים,מפלפלים וממליחים קלות.
2)מכינים שלוש צלחות: צלחת שטוחה קמח, צלחת ביצה, וצלחת שטוחה של
קורנפלקס טבעי כתוש או פירורי בייגלה טחונים.
3) מתחילים מקמח שמים את השניצל בקמח אח"כ ביצה אח"כ קורנפקס או בייגלה.
4)מחממים מחבת עם שמן רגיל וכשהוא חם ממש, אז שמים את השניצל ומטגנים
משני הכיוונים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון