הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות חזה עוף או הודו, כל אחת בעובי 1 ס"מ ובמשקל 150 גרם(
לורסיית הגלילה)
או
4 פרוסות חזה עוף או הודו כל אחת בעובי 1.5 ס"מ ובמשקל 230-250 גרם לורסית
השניצל (לבקש מהקצב לפתוח כיס גדול לאורך הנתח )
4 פרוסות חזה אווז מעושן
4 פרוסות גבינת בשן מעושנת
4 פרוסות קשקבל
מלח ופלפל שחור טחון טרי
מעט מוסקט מגורר טרי
1/2 כוס קמח
2 ביצים
2 כפיות מים
11/2 כוסות פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
הוראות הכנה
לורסיית הגלילות
1. משטחים כל נתח היטב, מניחים על חצי משטחו פרוסת חזה האוז ופרוסות גבינה, ומתבלים. מקפלים כך שהמלית לא תיבלוט החוצה, סוגרים ומחזקים בעזרת קיסם עץ.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. מצפים את הנתח כמו שניצל רגיל: קמח, ביצים (בלולות עם מעט מים) ופירורים. מטגנים במחבת לפי אותם הכללים, אבל מבלי להשחים אלא רק עד להזהבה.
4. מסדרים בתבנית ואופים 6 דקות.
5. ניתן לעטוף כל גלילה בנתח גבינה נוסף ומעליו פרוסת חזה אווז ולהכניס
שוב ל 3 דקות לתנור
ורסיית השניצל
1. לכיס שבנתח הסינטה מכניסים פרוסת חזה האווז ופרוסות הגבינה, ומתבלים. סוגרים את הכיס בצורת תפירה בעזרת קיסם עץ.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. מצפים את הנתח כמו שניצל רגיל: קמח, ביצים (בלולות עם מעט מים) ופירורים. מטגנים במחבת לפי אותם הכללים, אבל מבלי להשחים אלא רק עד להזהבה.
4. מסדרים בתבנית ואופים 8 דקות.
5. ניתן להוסיף מעל כל שניצל נתח גבינה נוסף ומעליו פרוסת חזה אווז ולהכניס
שוב ל 3 דקות לתנור
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון