חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל חלבי!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדובר בהמצאה שלי שאולי נוסתה בעבר על ידי אחרים אך עד עכשיו לא נתקלתי בזה
שניצל חלבי!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדובר בהמצאה שלי שאולי נוסתה בעבר על ידי אחרים אך עד עכשיו לא נתקלתי בזה
הוראות הכנה
מרכיבים
נתח חזה עוף המיועד לשניצל
שקית פירורי לחם
1 ביצה
כפית קמח
גבינת מוצרלה מגורדת היטב
אופן ההכנה
דופקים את החזה עוף עם פטיש (כמו שעושים כשמכינים שניצל רגיל).
שופכים את הביצה עם כפית הקמח לתוך קערה ומוסים שלוש כפות מים חמים. לאחר מכן מערבבים עד לקבלת אחידות. שימו לב שלקמח יש נטייה להתכנס לגושים ככה שצריך למעוך את הגושים בכדיי שהכל יהיה כמה שיותר אחיד. טובלים את השניצל בתערוב שהתקבלה מני צדדים ולאחר מכן מגלגלים אותו בגבינת המוצרלה עד שהוא מצופה לחלוטין. לאחר שהשניצל מצופה יש לטבול אותו בשנית הפעם בעדינות בתוך התערובת, לטבל בתבלינים לבחירתכם (אני משתמש בתערובת של פלפל, ברביקיו, מלח) ולגלגל אותו בפירורי לחם. לאחר שהשניצל כולו מכוסה בפירורי לחם (הוא מכוסה בצורה טובה כאשר לא משנה איפה תגעו בו לא תורגש שום רטיבות או לחות) יש להניח אותו על מחבט עם שכבת שמן בינונית שחומם מראש ולטגן על אש קטנה עד בינונית. בתאבון. התוצאה מאוד טעימה
מגיש:
מקור: דמיוני הפורה
שתף את המתכון