הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף לאחר הפשרה או טרי
יין אדום יבש או חצי יבש
פירורי לחם אפשר גם שומשום
גרגירי צ'ילי חריף
שמן קנולה או סויה
אופן ההכנה
לוקחים את החזה עוף ומשרים אותו בתוך היין למשך מספר דקות כמה שיותר יותר טוב
מערבבים את פירורי הלחם וגרגירי הצ'ילי החריף
מרתיחים את השמן במחבת פסים (כמות קטנה של שמן)
או מרתיחים את השמן במחבת רגיל (שמן עמוק)
לוקחים את נחזה לאחר ההשריה ושמים עליו את התערובת של הצ'ילי והפירורים
ומטגנים את החזה עוף עד שמזהיב ומשחים מעט משני צידיו מוציאים וסופגים את השמן בעזרת נייר סופג ובתאבון !!!
ללקק את האצבעות אפשר לאכול עם כל תוספת שבא לכם צ'יפס פתיתים פסטה או כל דבר אחר תהנו!!!
מגיש:
מקור: אני
שתף את המתכון