חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל יפני עם פירה ווסאבי וברוקולי מאודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל יפני עם פירה ווסאבי וברוקולי מאודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי חזה עוף טרי
פנקו (פירורי לחם יפניים)
50 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
50 מ"ל מי קרח
1 כפית מלח
לפירה: 1 ק"ג תפוחי אדמה
25 מ"ל שמנת מתוקה
30 גרם חמאה
1 כף מחוקה אבקת ווסאבי
½ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית מלח
1 ראש ברוקולי
לרוטב: 20 גרם אבקת דאשי
1 כף רוטב צ'ילי חריף
15 מ"ל רוטב סויה
75 גרם חמאה
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית קורנפלור
1 ליטר מים
אופן ההכנה
מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים רותחים. מסננים את תפוחי האדמה, מוסיפים שמנת מתוקה, חמאה, ווסאבי, מלח ופלפל ומועכים הכל לקבלת מחית אחידה. את הברוקולי חותכים, מבשלים כשלוש דקות במים רותחים ומעבירים למי קרח. מחממים במים רותחים לפני ההגשה.
מרתיחים אבקת דאשי, רוטב צ'ילי, סויה ופפריקה מתוקה בליטר מים. מורידים מהאש ומניחים להתקרר 3 דקות. מוסיפים את החמאה ומערבבים לקבלת רוטב אחיד. בצלוחית מערבבים היטב כפית קורנפלור עם כפית מים ומוסיפים לרוטב תוך כדי בחישה. מחזירים לאש, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.
מערבבים את הקמח, הקורנפלור המלח והמים לתערובת אחידה. טובלים את חזה העוף בתערובת ולאחר מכן בפירורי הלחם לציפוי. מטגנים בשמן עד להזהבת הציפוי. מעבירים את השניצלים המוכנים לסיר קטן שבו מחצית מכמות הרוטב ומבשלים על אש בינונית כשתי דקות.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים לצד הברוקולי המאודה ועל מצע פירה הווסאבי עם מעט מהרוטב.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת איסט
שתף את המתכון