הוראות הכנה
מרכיבים
10 שניצל עוף
1 חציל חצוי לרוחב ופרוס לאורך
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
1 בצל קטן פרוס
1 שן שום קצוצה
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק
שמן לטיגון
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
מלח
מלח גס
אופן ההכנה
מניחים את פרוסות החציל בתבנית אפייה ומברישים במעט שמן (את החציל). זורים מעל מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות. מוציאים ומניחים בצד.
מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והצ'ילי ומערבבים. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד עד שאין יותר נוזלים במחבת. מניחים מעט מהפטריות בקצה כל פרוסת חציל ומגלגלים ליצרת גלילה המכילה בתוכה את הפטריות עם הבצל.
יוצרים כיס בכל שניצל. לכל כיס מכניסים גלילת חציל אחת. מצפים בביצה ובפירורי לחם ומטגנים היטב משני הצדדים במחבת עם שמן חם מבעוד מועד.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: בהשראת המשתמשת נילי-להט
שתף את המתכון