חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל ממולא בגלילות חצילים הממולאות בפטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל ממולא בגלילות חצילים הממולאות בפטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
10 שניצל עוף
1 חציל חצוי לרוחב ופרוס לאורך
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
1 בצל קטן פרוס
1 שן שום קצוצה
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק
שמן לטיגון
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
מלח
מלח גס
אופן ההכנה
מניחים את פרוסות החציל בתבנית אפייה ומברישים במעט שמן (את החציל). זורים מעל מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות. מוציאים ומניחים בצד.
מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והצ'ילי ומערבבים. מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד עד שאין יותר נוזלים במחבת. מניחים מעט מהפטריות בקצה כל פרוסת חציל ומגלגלים ליצרת גלילה המכילה בתוכה את הפטריות עם הבצל.
יוצרים כיס בכל שניצל. לכל כיס מכניסים גלילת חציל אחת. מצפים בביצה ובפירורי לחם ומטגנים היטב משני הצדדים במחבת עם שמן חם מבעוד מועד.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: בהשראת המשתמשת נילי-להט
שתף את המתכון