הוראות הכנה
מרכיבים
6 שניצלים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
3 תפוחי אדמה קטנים מבושלים
2 בצלים קצוצים
פירורי לחם
ביצה טרופה
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
למחבת חמה יוצקים מעט שמן לטיגון ומטגנים בו את הבצל להזהבה. מועכים את תפוחי לפירה ומוסיפים את הבצל המטוגן והפטרוזיליה. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. יוצרים כיס לאורכו של חזה העוף וומלאים אותו בתערובת תפוחי האדמה. מצפים את השניצל בביצה ובפירורי לחם ומטגנים באותה מחבת עד להזהבה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון