הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרוס לשניצל
פירורי לחם מוזהבים ורגילים (חצי חצי)
ביצה
מעט מים
4 כפות סויה
מלח פלפל גרוס
פפריקה מתוקה
כף חרדל דיז'ון
קמח
שמן
אופן ההכנה
בצלחת ראשונה מערבבים את שני סוגי פירורי הלחם
מוסיפים מלח פלפל גרוס ופפריקה מתוקה ומערבבים היטב
בצלחת שנייה מבלבלים ביצה, מעט מים, סויה, חרדל דיז'ון, מלח פלפל ומעט פפריקה מתוקה
בצלחת שלישית - קמח
שלב I: מקמחים את חזה העוף
שלב II: טובלים בבלילת הביצה
שלב III: טובלים בתערובת פירורי הלחם
מטגנים בשמן חם עד להזהבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון