חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל משודרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גרסה מיוחדת לשניצל טעים.
שניצל משודרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גרסה מיוחדת לשניצל טעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרוס לשניצל
פירורי לחם מוזהבים ורגילים (חצי חצי)
ביצה
מעט מים
4 כפות סויה
מלח פלפל גרוס
פפריקה מתוקה
כף חרדל דיז'ון
קמח
שמן
אופן ההכנה
בצלחת ראשונה מערבבים את שני סוגי פירורי הלחם
מוסיפים מלח פלפל גרוס ופפריקה מתוקה ומערבבים היטב
בצלחת שנייה מבלבלים ביצה, מעט מים, סויה, חרדל דיז'ון, מלח פלפל ומעט פפריקה מתוקה
בצלחת שלישית - קמח
שלב I: מקמחים את חזה העוף
שלב II: טובלים בבלילת הביצה
שלב III: טובלים בתערובת פירורי הלחם
מטגנים בשמן חם עד להזהבה.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון