הוראות הכנה
מרכיבים
לשניצל
500 ג"ר סינטה מיושנת או צ'אך, מטלה או עגל או חזה עוף ללא עצמות,
(פרוס מראש ל 0.5 ס"מ עובי) לבקש מהקצב לדפוק אותם
2 כוסות פירורי לחם או פנקו
1 כף מיץ לימון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 ביצים
שמן טיגון
לציפוי
1 סלסלת פטריות טריות קצוצות עבה
1 בצל קצוץ
חצי כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
1. במחבת מצופה בשמן מטגנים את הפטריות הבצל כ 4 דקות עד הזהבת הבצל והפטריות מוסיפים את חצי כפית פלפל שחור גרוס עבה ו 1/2 כפית מלח (ומניחים בצד)
2. במקביל בקערה מקציפים היטב 3 ביצים ו1/4 כפית מלח ומיץ הלימון
3. בקערה רחבה מקבילה מניחים את פרורי הלחם/ פנקו ומערבבים בפטרוזיליה
5. טובלים את הבשר בביצה ומצפים כל נתח בפרורי לחם/פנקו ומניחים בצד.
6. באותו מחבת שטיגנו את הפיטריות והבצל משלימים מעט שמן ומטגנים כל נתח בשר על אש בינונית (השמן צריך להוציא בועות אך לא להיות חם מידי) עד שחיצוניות השניצל מזהיבה.
7. מגישים על צלחת ומעל מפזרים כמות נדיבה של פטריות ובצל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון