הוראות הכנה
מרכיבים
לציפוי של הביצה:
- חצי גבעול כרשה (החלק הירוק)
- חצי חבילת כוסברה
- 4-6 שיני שום
- 4 ביצים
- כף חרדל
- 2 כפות רוטב סויה
- 10-12 נתחי חזה עוף
- פירורי לחם מתובלים עם פלפל לבן ואבקת מרק
אופן ההכנה
- קוצצים במעבד מזון את הכוסברה, השום, הכרשה לתערובת קצוצה ואחידה.
- בקערה מניחים את התערובת, מוסיפים לה את החרדל, הרוטב סויה והביצים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
- בקערה שניה מניחים את פירורי הלחם המתובלים בפלפל לבן ואבקת מרק.
- משרים כ-10 דקות את נתחי החזה העוף בתוך תערובת הביצים.
- מחממים שמן במחבת.
- את נתחי העוף המושרים בתערובת הביצים מניחים על פירורי הלחם ומטגנים משני צדדיו עד להזהבת העוף ומניחים על נייר סופג.
- העוף פריך וטעים באותה המידה. כדאי מאוד לנסות!!!!!!!!!!!!!!
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון