חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל עוף שכדאי לנסות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סתם ניסוי שטותי במטבח שצלח לטובה וטעים יותר מהשניצל הרגיל. כדאי מאוד לנסות.
שניצל עוף שכדאי לנסות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סתם ניסוי שטותי במטבח שצלח לטובה וטעים יותר מהשניצל הרגיל. כדאי מאוד לנסות.
הוראות הכנה
מרכיבים
לציפוי של הביצה:
- חצי גבעול כרשה (החלק הירוק)
- חצי חבילת כוסברה
- 4-6 שיני שום
- 4 ביצים
- כף חרדל
- 2 כפות רוטב סויה
- 10-12 נתחי חזה עוף
- פירורי לחם מתובלים עם פלפל לבן ואבקת מרק
אופן ההכנה
- קוצצים במעבד מזון את הכוסברה, השום, הכרשה לתערובת קצוצה ואחידה.
- בקערה מניחים את התערובת, מוסיפים לה את החרדל, הרוטב סויה והביצים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
- בקערה שניה מניחים את פירורי הלחם המתובלים בפלפל לבן ואבקת מרק.
- משרים כ-10 דקות את נתחי החזה העוף בתוך תערובת הביצים.
- מחממים שמן במחבת.
- את נתחי העוף המושרים בתערובת הביצים מניחים על פירורי הלחם ומטגנים משני צדדיו עד להזהבת העוף ומניחים על נייר סופג.
- העוף פריך וטעים באותה המידה. כדאי מאוד לנסות!!!!!!!!!!!!!!
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון