חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל פילה פוטית בניחוח בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג פוטית (סול) הוא דג עדין. הפילה שלו מגיע קפוא עם שכבת קרח. brבטיגון לפי מתכון זה נשמר הדג העדין רך וטעים עם צפוי פריך.
שניצל פילה פוטית בניחוח בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג פוטית (סול) הוא דג עדין. הפילה שלו מגיע קפוא עם שכבת קרח. brבטיגון לפי מתכון זה נשמר הדג העדין רך וטעים עם צפוי פריך.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 פרוסות גדולות של פילה פוטית (סול) מופשרות לילה במקרר.
1 ביצה גדולה מס' 1
1 כף אבקת גדושה מרק בצל ("קנור")
פירורי לחם מתובלים ("פירורית זהב")
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
שוטפים את פילה הפוטית, לאחר שהפשיר לגמרי, ומייבשים בניר סופג. חותכים את שולי העור מן הצדדים וחוצים כל פרוסת פילה לשני חלקים שווים בקירוב.
מכינים 2 כלים : כלי אחד עם ביצה טרופה וכף אבקת מרק בצל
וכלי שני עם פירורי לחם מתתובלים ("פרורית זהב").
מחממים מחבת שטוחה רחבה עם שמן קנולה (כ- ½ ס"מ עומק) , טובלים את הפילטים בביצה המתובלת ואח"כ בפירורי הלחם. חוזרים וטובלים שנית בביצה ובפירורי הלחפם לקבלת שכבה כפולה ועבה. מטגנים משני הצדדים עד גוון כהה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומגישים מיד חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון