הוראות הכנה
מרכיבים
2 פרוסות גדולות של פילה פוטית (סול) מופשרות לילה במקרר.
1 ביצה גדולה מס' 1
1 כף אבקת גדושה מרק בצל ("קנור")
פירורי לחם מתובלים ("פירורית זהב")
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
שוטפים את פילה הפוטית, לאחר שהפשיר לגמרי, ומייבשים בניר סופג. חותכים את שולי העור מן הצדדים וחוצים כל פרוסת פילה לשני חלקים שווים בקירוב.
מכינים 2 כלים : כלי אחד עם ביצה טרופה וכף אבקת מרק בצל
וכלי שני עם פירורי לחם מתתובלים ("פרורית זהב").
מחממים מחבת שטוחה רחבה עם שמן קנולה (כ- ½ ס"מ עומק) , טובלים את הפילטים בביצה המתובלת ואח"כ בפירורי הלחם. חוזרים וטובלים שנית בביצה ובפירורי הלחפם לקבלת שכבה כפולה ועבה. מטגנים משני הצדדים עד גוון כהה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומגישים מיד חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון