חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל רך מבפנים קריספי מבחוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל שלא יהיה יבש מבפנים אלא ההפך. ופריך מבחוץ brכלל ראשון: שניצלים טריים brכלל שני: לבקש מהקצב לפרוס את חזה העוף ולשטח אותו שלא יהיה עבה מדי, אך שלא יהיה דק. (אין דרך אחרת לתאר זאת) brעבה מדי יישאר נא בפנים ודק מדי יתייבש.
שניצל רך מבפנים קריספי מבחוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל שלא יהיה יבש מבפנים אלא ההפך. ופריך מבחוץ brכלל ראשון: שניצלים טריים brכלל שני: לבקש מהקצב לפרוס את חזה העוף ולשטח אותו שלא יהיה עבה מדי, אך שלא יהיה דק. (אין דרך אחרת לתאר זאת) brעבה מדי יישאר נא בפנים ודק מדי יתייבש.
הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרוס ומשוטח לפי הכמות המבוקשת
קערה נמוכה עם ביצים טרופות
קערה נמוכה עם פירורי לחם מעורבים בתבלין גריל עוף החביב עלינו. אני משתמש בגריל עוף של "טעם וריח"
אופן ההכנה
טובלים שניצל בפירורי הלחם המתובלים, מעבירים לביצה הטרופה וחזרה לפירורי הלחם. השכבה ראשונה של פירורי הלחם תיצור יחד עם הביצה והשכבה השנייה של הפירורים, ציפוי פריך שידבק בשניצל.
מטגנים את השניצל במחבת עם שמן חם. לאחר שהשניצל מזהיב, הופכים ומטגנים את הצד השני.
יש להקפיד שהשמן לא יהיה חם מדי, הציפוי יישרף ולא יהיה טעים.
אם השניצלים בעובי המתאים, והשמן לא חם מדי, הם יהיו רכים ועסיסיים בפנים ופריכים בחוץ.
לא לשכוח שתהליך הבישול ממשיך גם כשאנחנו מוציאים את השניצל מהשמן.
מגיש: imgold
מקור:
שתף את המתכון