הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרוס ומשוטח לפי הכמות המבוקשת
קערה נמוכה עם ביצים טרופות
קערה נמוכה עם פירורי לחם מעורבים בתבלין גריל עוף החביב עלינו. אני משתמש בגריל עוף של "טעם וריח"
אופן ההכנה
טובלים שניצל בפירורי הלחם המתובלים, מעבירים לביצה הטרופה וחזרה לפירורי הלחם. השכבה ראשונה של פירורי הלחם תיצור יחד עם הביצה והשכבה השנייה של הפירורים, ציפוי פריך שידבק בשניצל.
מטגנים את השניצל במחבת עם שמן חם. לאחר שהשניצל מזהיב, הופכים ומטגנים את הצד השני.
יש להקפיד שהשמן לא יהיה חם מדי, הציפוי יישרף ולא יהיה טעים.
אם השניצלים בעובי המתאים, והשמן לא חם מדי, הם יהיו רכים ועסיסיים בפנים ופריכים בחוץ.
לא לשכוח שתהליך הבישול ממשיך גם כשאנחנו מוציאים את השניצל מהשמן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון