הוראות הכנה
מרכיבים
9 פרוסות חזה עוף לשניצל
5-6 פרוסות לחם שיפון ללא הקרום חתוכות לקוביות
שליש כוס שמן
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1.5 כפות מים
1 כפית רוטב צ'ילי חריף מתוק
2.5 כפות רוטב צ'ימיצ'ורי (עשוי ביתי או קנוי)
2 שיני שום
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מכניסים את כל החומרים למעט השניצל והשמן לטיגון לתוך מעבד מזון ומעבדים לכדי מחית חלקה. מעבירים את המחית לקערה רחבה ושטוחה.
מחממים את השמן במחבת. טובלים את השניצלים במחית היטב משני הצדדים ומעבירים לשמן החם. מטגנים על אש נמוכה עד להשחמנ יפה משני הצדדים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון