הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפוח אדמה בינוני מבושל.
בצל קטן קצוץ מטוגן .
פלפל לבן.
כף אבקת מרק .
שמן לטיגון.
כוס וחצי תירס משומר או קפוא.
לבשל 5-10 דקות את התירס.
לסנן את התירס להכניס במעבד מזון עם תפו"א לטחון גס.
2- ביצים .
2- כפות פרורי לחם.
אופן ההכנה
לקערה להכניס את הבצל .
פרורי לחם .
עיסת התירס
תפו"א .ביצים
ולערבב לעיסה הומוגנית .
לצקת בכף תלוליות ולישר לטגן במחבט חם
בהצלחה ובתאבון titi.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון