חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית ירוקה בעגבניות ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שעועית ירוקה בעגבניות ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שעועית ירוקה
2 עגבניות בשלות גדולות (קלופים וחתוכים)
2 בצלי שאלוט (פרוסות)
2 שיני שום (קצוץ)
2 כפות שמן זית
1כף לימון
1 כפית מלח
קמצוץ סוכר
¼ כוס מים
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1.הסר את קצות השעועית וחתוך לשליש.
2.מחממים שמן זית במחבת גדולה. ומטגנים את השום ובצלצלי שאלוט עד שהשאלוט הופכים לשקופים. 3.מוסיפים את השעועית לסיר ומערבבים. מבשלים 5 דקות תוך ערבוב כמה פעמים.
4.מוסיפים מלח, פלפל שחור, הלימון קמצוץ סוכר ומים. מסדרים את העגבניות על גבי השעועית
5.מבשלים 30 דקות על חום בינוני. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 30 דקות. (משעועוית קפואה חצי מהזמן)
מקררים ומגישים קר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון