הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שעועית ירוקה
3 כפות חמאה
3 כפות פירורי לחם
מלח, קורט סוכר
מים
אופן ההכנה
להסיר את הסיבים משני צידי התרמיל
לשים את השעועית בסיר ולצקת מים עד לגובה השעועית.
להוסיף מלח וקורט סוכר ולבשל עד שהשעועית רכה אבל עדיין פריכה.
לסנן היטב.
להתיך חמאה במחבת, להוסיף את פירורי הלחם עד קורט מלח ולטגן בבחישה מתמדת עד לגוון חום (להיזהר שלא יישרף)
להוסיף את השעועית המבושלת ולערבב קלות, עד שכל השעועית מכוסה בפירורים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון