חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית ירוקה עם פטריות םורטבלו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת ירוקה וטעימה לארוחה בשרית או חלבית מי שאינו שומר כשרות יכול להוסיף קצת רצועות ביקון דקות מוקפצות בשלב הערבוב שלפני ההגשה
שעועית ירוקה עם פטריות םורטבלו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת ירוקה וטעימה לארוחה בשרית או חלבית מי שאינו שומר כשרות יכול להוסיף קצת רצועות ביקון דקות מוקפצות בשלב הערבוב שלפני ההגשה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב שעועית ירוקה שלמה קפואה.[עדיף עדינה].
4 שיני שום קצוצות
חב פטריות פורטבלו [אפשר גם שמפניון אבל פחות שווה]
3 כפות שמן זית
כפית שמן שומשום
מלח ומעט פלפל שחור גרוס טרי.
אופן ההכנה
מבשלים השעועית הירוקה 3 דקות במים רותחים עם מלח מסננים ורצוי גם לקרר במי קרח
במחבת גדול או ווק מקפיצים הפטריות הפרוסות בשמן זית ושום.
מוסיפים השעועית הירוקה ומקפיצים בערבוב .
מכבים האש , מטפטפים מעט שמן שומשום קלוי מלח ופלפל
קל וטעים מאוד
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון