הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה שעועית ירוקה שלמה של "סנפרוסט"
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
2 כפות שומשום
50 גרם שבבי שקדים
לרוטב:
3 כפות רוטב סויה
3 כפות שמן
3 כפות מיץ לימון טרי
קליפה מגוררת מלימון אחד
2 כפות דבש
אופן ההכנה
+ חולטים שעועית במים לפי ההוראות שעל השקית, מסננים מהנוזלים ומעבירים לקערה. מוסיפים בצל ומערבבים קלות.
+ קולים שומשום ושקדים כ-4 דקות במחבת יבשה וחמה ומקררים.
+ יוצקים את חומרי הרוטב לצנצנת, סוגרים ומערבבים היטב. יוצקים על השעועית ומערבבים.
+ מפזרים מחצית מהשומשום והשקדים הקלויים, מערבבים קלות, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את יתרת השקדים והשומשום ומגישים.
מגיש:
מקור: רות אוליבר
שתף את המתכון