חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית לבנה בעלי רוקט ורצועות חזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מדהימה ביופיה ובטעמה הטרי עדין ניתן להגישה כמנה עצמאית או כתוספת
שעועית לבנה בעלי רוקט ורצועות חזה אווז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מדהימה ביופיה ובטעמה הטרי עדין ניתן להגישה כמנה עצמאית או כתוספת
הוראות הכנה
מרכיבים
5 פרוסות חזה אווז מעושן חתוך לסרטים ניתן להשתמש ברצועות פסטרמה
1 כף שמן זית
1/4כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/4כפית מלח גס
3/4 כוס שעועית לבנה מנוגבת ויבשה
1 שן שום מרוסקת
חופן וחצי עלי רוקט (ארגולה)
1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה
1. במחבת טפלון עם כף שמן זית מטגנים את רצועות האווז
2. מתבלים עם זרזיף מלח גס, ופלפל שחור
3. מוסיפים את השעועית הלבנה ומטגנים כ חמש דקות
4 מוסיפים את השום
5. מוסיפים את הרוקט ומאדים 5 דקות
6. מכבים את הלהבה ומוסיפים לימון שחוט
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף גון
שתף את המתכון