הוראות הכנה
מרכיבים
5 פרוסות חזה אווז מעושן חתוך לסרטים ניתן להשתמש ברצועות פסטרמה
1 כף שמן זית
1/4כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/4כפית מלח גס
3/4 כוס שעועית לבנה מנוגבת ויבשה
1 שן שום מרוסקת
חופן וחצי עלי רוקט (ארגולה)
1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה
1. במחבת טפלון עם כף שמן זית מטגנים את רצועות האווז
2. מתבלים עם זרזיף מלח גס, ופלפל שחור
3. מוסיפים את השעועית הלבנה ומטגנים כ חמש דקות
4 מוסיפים את השום
5. מוסיפים את הרוקט ומאדים 5 דקות
6. מכבים את הלהבה ומוסיפים לימון שחוט
מגיש:
מקור: שף גון
שתף את המתכון