חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית שחורה בעגבניות בליווי אורז מלא (מבושל בנפרד)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון פשוט מזין וממלא, שאפשר להכין לכמה ימים ואם צריך להקפיא. brניתן להחליף את האורז המלא באורז רגיל, בכוסמת או בקינואה.
שעועית שחורה בעגבניות בליווי אורז מלא (מבושל בנפרד)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון פשוט מזין וממלא, שאפשר להכין לכמה ימים ואם צריך להקפיא. brניתן להחליף את האורז המלא באורז רגיל, בכוסמת או בקינואה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לאורז המלא:
1 כוס אורז מלא עגול
2 כוסות מים
¾ כפית מלח
לשעועית:
1 כוס שעועית שחורה יבשה
6 עגבניות
1 בצל בינוני
½ כפית כמון טחון
1 כפית מלח
3 כפות שמן
1 כוס מים
אופן ההכנה
לאורז:
לשטוף את האורז במסננת, לשים בסיר עם 2 כוסות מים, להרתיח ולבשל על אש קטנה עד שנגמרים המים.
לשעועית:
להשרות כוס שעועית במשך הלילה במים, ביום למחרת לשטוף את השעועית ולסנן.
לקצוץ את הבצל לקוביות לחמם את הסיר (בנפח 3 ליטר) לצקת את השמן לשים את הבצל בסיר ולטגן, אחרי שהבצל הזהיב להוסיף לתוכו 6 עגבניות קצוצות ולערבב. לאחר מכן להוסיף פנימה את השעועית, המים והתבלינים (מלח פלפל וכמון).
לחכות לרתיחה ולבשל על אש קטנה שעה.
לאוהבי השום - ניתן להוסיף שום כתוש בסוף הבישול.
מגיש: tatyana
מקור: שלי
שתף את המתכון