הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו סינטה או אנטריקוט
חמשרה:
חצי כוס שמן תירס/קנולה
רבע כוס יין אדום
כף מיץ לימון
כף חומץ בלסמי
3 שיני שום כתושות
4 ענפי טימין (לא חובה)
2 כפות דבש תמרים
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפיות מלח גס
לקבלת סגנון מזרח אסיאתי :
ניתן להוסיף למישרה כפית גינגר מגורד
כף סויה
אופן ההכנה
1. חותכים את הבשר לקוביות בגודל 4 ס"מ.
2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המשרה, מכניסים את קוביות הבשר
ומערבבים כדי שיכוסו במשרה.
3. מכסים בנילון ניצמד ומצננים לילה במקרר, מדי פעם מערבבים.
4. מוציאים ומשפדים על שיפודי במבוק שהושרו לפחות שעה במים
5. מניחים על גריל פחמים בחם בינוני ומברישים עם מי המשרה 1.5 דקות לכל צד
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון