חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שפודי עוף ופירות מיובשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של פירות מיובשים על שפודים - העוף סופג את טעמם של הפירות המיובשים br וחומרי המשרה בצליה.
שפודי עוף ופירות מיובשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של פירות מיובשים על שפודים - העוף סופג את טעמם של הפירות המיובשים br וחומרי המשרה בצליה.
הוראות הכנה
מרכיבים
12 שיפודי עץ קטנים
24 משמשים מיובשים
חזה עוף שלם (כ-500 גרם), חתוך לקוביות בגודל כ-2 ס"מ
3 בצלים בינוניים, קלופים וחתוכים ל-8 קוביות כ"א
12 שזיפים מיובשים, מגולענים
למשרה:
1 כוס יין לבן , יבש או חצי יבש
4 כפות רוטב סויה
2 כפות רכז רימונים
4 כפות סילאן
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
1. משמנים תבנית גדולה במעט שמן, מערבבים את כל חמרי המשרה.
2 נועצים בכל שיפוד משמש מיובש, מושכים אותו עד ל-6 ס"מ מקצהו השני של השיפוד. נועצים בכל שיפוד קוביית עוף ומצמידים אותה למשמש המיובש.
ממשיכים עם קוביית בצל, עוד קוביית עוף, בצל, קוביית עוף, ומסיימים במשמש. (באופן הזה כל קוביות העוף מופרדת זו מזו וסופגות את הטעמים מן הפירות והירקות) חוזרים על הפעולה עם כל השיפודים.
3. מניחים את השיפודים בתבנית המשומנת ויוצקים עליה את המשרה. מכסים ומאחסנים במקרר למשך שעה לפחות, רצוי למשך הלילה. במהלך ההשרייה הופכים את השיפודים, כדי שיהיו ספוגים היטב.
4 מחממים את תנור האפייה לחום בינוני (180°c ) וצולים את השיפודים (בנוזלים) במשך כ-40 דקות, עד שחלקי העוף משחימים, במהלך הצלייה הופכים את השיפודים, כדי שייספגו את הנוזלים וישמרו על עסיסיותם.
מגישים מיד!
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: דנית קימל
שתף את המתכון