הוראות הכנה
מרכיבים
רבע קילו בשר טחון
1 בצל מגורד דק
1 תפו"ח מגורד דק
כוס מש (קטניה קטנה עגולה וירוקה) - מושרה במים כל הלילה
רבע קילו דלעת או דלורית חתוכים לקוביות
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל גדול מטוגן
תבלינים
אופן ההכנה
לשים את הבשר הטחון בקערה לערבב עם בצל מגורד דק + תפוח אדמה מגורד דק
+ תבלינים להכין קציצות עגולות בינוניות
לשים סיר עם 6 כוסות מים על הגז ולסנן את המש לשפוך לסיר לבשל על אש גדולה
לאחר המש התרכך להוסיף את התפו"ח האדמה + בצל מטוגן להנמיך אש
ולהוסיף את הקציצות בזהירות
לאחר 15 דקות להוסיף את קוביות הדלעת + התבלינים לבשל עד שהדלעת מתרככת
צריך לצאת עם מעט רוטב
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון