חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שפטה - דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ
שפטה - דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
רבע קילו בשר טחון
1 בצל מגורד דק
1 תפו"ח מגורד דק
כוס מש (קטניה קטנה עגולה וירוקה) - מושרה במים כל הלילה
רבע קילו דלעת או דלורית חתוכים לקוביות
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל גדול מטוגן
תבלינים
אופן ההכנה
לשים את הבשר הטחון בקערה לערבב עם בצל מגורד דק + תפוח אדמה מגורד דק
+ תבלינים להכין קציצות עגולות בינוניות
לשים סיר עם 6 כוסות מים על הגז ולסנן את המש לשפוך לסיר לבשל על אש גדולה
לאחר המש התרכך להוסיף את התפו"ח האדמה + בצל מטוגן להנמיך אש
ולהוסיף את הקציצות בזהירות
לאחר 15 דקות להוסיף את קוביות הדלעת + התבלינים לבשל עד שהדלעת מתרככת
צריך לצאת עם מעט רוטב
בתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון