חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שפצל (פסטה מגוררת בסגנון שווצרי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השפצל מאכל שווצרי שמקורו רוסי הוא מעין אטריות פסטה ננסיות טעימות ועדינות מאוד מתאימות כתוספת למרק או למנה עיקרית ויכולה גם לעמוד כמנה בפני עצמה
שפצל (פסטה מגוררת בסגנון שווצרי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השפצל מאכל שווצרי שמקורו רוסי הוא מעין אטריות פסטה ננסיות טעימות ועדינות מאוד מתאימות כתוספת למרק או למנה עיקרית ויכולה גם לעמוד כמנה בפני עצמה
הוראות הכנה
מרכיבים
11/4 כוס קמח
1 ביצה
3 כפות שמן
מלח
1/4 ל'יטר חלב
אופן ההכנה
1.מערבבים את החלב עם הביצה ומוסיפים לאט לאט את הקמח.
2.מעבדים את הבצק במיקסר ומעמידים למנוחה של כמה דקות.
(הבצק צריך להיות מעט סמיך, אם יוצא דליל מדי להוסיף עוד קמח).
3.בינתים מרתיחים מים + מלח.
4.כאשר המים רותחים מעבירים את הבצק דרך פומפיה גסה למים הרותחים, מרתיחים כ 5-6
דקות ומפרידים בין הכופתאות עם כף עץ. להוציא ולסנן. כמויות גדולות ניתן גם להקפיא
ורסיה שווצרית- מטגנים בצל סגול קצוץ בחמאה עד לשקיפות ממליחים מעט מוסיפים פלפל
שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט פשוט מדהים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סבתא
שתף את המתכון