הוראות הכנה
מרכיבים
11/4 כוס קמח
1 ביצה
3 כפות שמן
מלח
1/4 ל'יטר חלב
אופן ההכנה
1.מערבבים את החלב עם הביצה ומוסיפים לאט לאט את הקמח.
2.מעבדים את הבצק במיקסר ומעמידים למנוחה של כמה דקות.
(הבצק צריך להיות מעט סמיך, אם יוצא דליל מדי להוסיף עוד קמח).
3.בינתים מרתיחים מים + מלח.
4.כאשר המים רותחים מעבירים את הבצק דרך פומפיה גסה למים הרותחים, מרתיחים כ 5-6
דקות ומפרידים בין הכופתאות עם כף עץ. להוציא ולסנן. כמויות גדולות ניתן גם להקפיא
ורסיה שווצרית- מטגנים בצל סגול קצוץ בחמאה עד לשקיפות ממליחים מעט מוסיפים פלפל
שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט פשוט מדהים
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון