חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקדי עגל חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שיטת הבישול-טיגון הזו נקראת "בריזה", הביטוי נכון לצלייה בנוזלים.
שקדי עגל חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שיטת הבישול-טיגון הזו נקראת "בריזה", הביטוי נכון לצלייה בנוזלים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. ק"ג שקדי עגל חלב
1. ק"ג ירקות ארומטים (בצל, כרישה, שום טרי, גזר,שורש פטרוזיליה, שורש סלרי ועוד)
1. ליטר ציר בקר
חומץ בן-יין
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חולטים את השקדים במים עם מעט חומץ ומלח.
מקמחים קלות את השקד.
מטגנים קלות את השקד ומוציאים לצד. מחליפים שמן, מוסיפים את הירקות הארומטים ומטגנים.
מחזירים את השקדים, מוסיפים מעט ציר בקר ומכסים. מבשלים כ-15 דקות.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון