הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים מתוקים
2 פלפלים צהובים מתוקים
5 כפות שמן זית
2 בצלים קלופים וקצוצים
5 שיני שום כתושות
600 גרם עגבניות חצויות ומנוקות מגרעינים
1 פלפל צ´ילי חריף (או יותר, לפי הטעם), נקי מגרעינים וקצוץ
1 כף רסק עגבניות
1/2 כוס בזיליקום טרי קצוץ
מלח ופלפל
4 ביצים
אופן ההכנה
. מנקים את הפלפלים מגרעינים וגידים לבנים, וחותכים לקוביות קטנות.
2. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן כדקה. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים כ 3 דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות, הצ"ילי והרסק ומבשלים במחבת מכוסה כ 15 דקות.
3. מוסיפים את הבזיליקום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. שוברים את הביצים בעדינות מעל הרוטב וממשיכים לבשל כ 5 דקות נוספות.
מגישים עם לחם לבן טרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון