חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה טעימה לילדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הספציפי הזה הוא לילדים. ומידה ורוצים לשדרג את המתכון לאנשים בוגרים פשוט ניתן להוסיף אחרי טיגון הבצל שתי פלפלים ירוקים חריפים או שתי פלפל שטה ואז התבשיל יוצא חריף וטעים להפליא. מומלץ לשבת עם הסיר במרכז השולחן ולנגב עם לחם אחיד כשכולם שותפים לאותו הסיר. תהנו לכם.
שקשוקה טעימה לילדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הספציפי הזה הוא לילדים. ומידה ורוצים לשדרג את המתכון לאנשים בוגרים פשוט ניתן להוסיף אחרי טיגון הבצל שתי פלפלים ירוקים חריפים או שתי פלפל שטה ואז התבשיל יוצא חריף וטעים להפליא. מומלץ לשבת עם הסיר במרכז השולחן ולנגב עם לחם אחיד כשכולם שותפים לאותו הסיר. תהנו לכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. בצל גדול קצוץ לקוביות
2. 3 שיני שום פרוסות דק
3. 6-8 עגבניות אדומות קלופות וחתוכות לקוביות
4. חצי כוס קטשופ
5. 1 רסק עגבניות קטן
6. 1 פלפל ירוק מתוק קצוץ לקוביות
7. 8 ביצים (אפשר יותר ואפשר פחות)
8. פלפל לבן, מלח, אבקת מרק ומעט פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל עד לשקיפותו
2. מוסיפים את הפלפל הירוק ומטגנים מעט ואז מוסיפים את השום.
3. מוסיפים את העגבניות ומטגנים את הכל ביחד עד להפרשת כל הנוזלים מהעגבניות
4. מתבלים את הירקות.
5. מוסיפים את הקטשופ והרסק העגבניות ומוסיפים מים לפי הצורך.
6. צריך לבשל מעט את התבשיל על מנת שהירקות שבתוכו יהיו מבושלים
7. אין צורך להוסיף סוכר לעגבניות מפני שיש כבר מתיקות בקטשופ.
8. על מנת להוסיף את הביצים רצוי וחשוב לשבור כל ביצה בנפרד ולהוסיף אותה לתבשיל.
כלל חשוב: המטרה לשבור כל ביצה בנפרד ולשפוך בסיר היא על מנת שלא נשבור ביצה מקולקלת לתוך הסיר ואז נצטרך לזרוק את כל התבשיל לפח. חשוב לזכור את הכלל הזה עבור כל דבר שאנו משתמשים בו בביצים.
9. אחרי תוספת כל הביצים הרצויות מכסים את הסיר ומניחים על אש נמוכה למשך 15 דקות בערך. ניתן לבדוק מידי פעם את בישול הביצה. במידה ורוצים אותם שהחלבון קשה או רך.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון