הוראות הכנה
מרכיבים
בצל גדול קצוץ
5-6 פילפלים בצבעים שונים חתוכים לקוביות קטנות
2-3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות קטנות
שמיר ו פטרוזיליה קצוצים
פלפל חריף (לא חייבים )
שמן זית
מלח,פלפל,פפריקה לפי הטעם
4-6 ביצים (שלמות או טרופות)
200-250 גרם גבינה בולגרית מגורדת
2-3 שיני שום
150 גרם גבינת קוטג
100 גרם גבינת קשקבל מגורדת גס
אופן ההכנה
מאדים את הבצל והשום
מוסיפים את העגבניות והפלפלים
מוסיפים את עשבי התיבול ומתבלים
מאדים למשך כ:20 דקות
מוסיפים את הגבינה ומערבבים
מוסיפים את הביצים וממשיכים לבשל כ:10 דקות
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון