חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה מעולה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מעריצה גדולה של מתכונים קלים פשוטים שאני יכולה לשנות כמה שמתחשק לי ! brזה ספציפית מתכון קליל שתמיד מצליח אם עושים אותו נכון.
שקשוקה מעולה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מעריצה גדולה של מתכונים קלים פשוטים שאני יכולה לשנות כמה שמתחשק לי ! brזה ספציפית מתכון קליל שתמיד מצליח אם עושים אותו נכון.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני קצוץ לקוביות
6 עגבניות בינוניות או 4 גדולות קצוצות לקוביות
חצי פילפל אדום מתוק נקי וקצוץ לקוביות
3 שיני שום כתושות(לפי הטעם)
פילפל ומלח
3כפות שמן זית (בערך) אפשר גם שמן רגיל
4 בייצים
אופן ההכנה
לחמם את המחבת על להבה בינונית להוסיף שמן, לאחר מכן להוסיף את הבצל הקצוץ לטגן ולערבב לסירוגין. כאשר הבצל מתחיל להזהיב להוסיף את הפילפל ולהמשיך לטגן בערך שתיים שלוש דקות חשוב שהפלפל ייתתגן ולא ישאר חי אחרת הוא יהיה מר. כאשר הפילפל מוכן (הדרך הכי טובה לוודא היא לטעום, הוא נהיה מתוק יותר) להוסיף את העגבניות לשים מלח ופילפל לפי הטעם ולערבב. על העגבניות להתבשל כ-4 דקות או עד שהן רכות לחלוטין והקליפה מופרדת מהן, כאשר העגבניות מוכנות להוסיף את השום הכתוש (אני כוטשת ישירות לתוך המחבת) לערבב היטב ומיד להוסיף את 4 הבייצים, יש לשים קצת מלח ופילפל על הבייצים עצמן ולכסות את המחבת. כעט יש להמשיך לבשל את הבייצים לפי הטעם האישי מי שאוהב בייצים רכות לא יבשל הרבה זמן ומי שכן יחכה עוד כמה דקות, אני פשוט מסתכלת על הבייצים ומחליטה.
מגיש: tatyana
מקור: הראש שלי
שתף את המתכון