הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג קישואים
1 בצל קטן קצוץ
מעט שמיר קצוץ
מלח, פלפל
מעט שמן
3 ביצים
מעט סוכר
אופן ההכנה
לקלף את הקישואים (אפשר לגרד את הקליפה עם סכין) ולרסק על מגרדת דקה. לסחוט מעט .
לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה ולהוסיף את הקישואים המגוררים.
להוסיף את כל התבלינים והשמיר ולאדות מכוסה עד שהנוזלים יתאדו. לבחוש מידי פעם.
לטגן דקה במחבת לא מכוסה.
בינתיים לטרוף את הביצים , לצקת על הקישואים ולבחוש עד שהביצים תתקרשנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון