הוראות הכנה
מרכיבים
3 עגבניות רקות
1 בצל קטן קצוץ
3 שני שום קצוצות
1גמבה
1תפוח אדמה
שמן(לפי הצורך)
1 פלפל חריף(רצוי)
6 חתיכות חזה עוף
1 כף רסק
1/2 כף פפריקה מתוקה(אפשר להוסיף גם טיפה פפריקה חריפה)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל הקצוץ והשום כאשר הם מזהיבים מוסיפים את העגבניות והגמבה ואת תפוחי האדמה שחתוך לקוביות מוסיפים את הפלפל החריף(אם רוצים)
ושמים כף רסק וקצת מים מוסיפים את התבלינים ונותנים לזה להתבלש על אש בינונית
בינתים חותכים את חתיכות חזה העוף לחתיכות בגודל של 3 ס"מ
לאחר 5 דק' מוסיפים מעט שמן ומים מערבבים ושמים עד שישאר רוטב סמיך
ומורידים מהאש
בסיר נוסף מחממים מים וכאשר הם חמים מכניסים את חתיכות חזה העוף שחתכנו עד שזה לבן ומוכן מוצאים מן המים ונותנים לחתיכות להתיבש מהמים (אפשר לנגב בעזרת נייר סופג)
וכ-10 דק' לפני ההגשה מחממים את השקשוקה ומוסיפים את חזה העוף
ניתן להגיש את זה עם אורז או צ'פס
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון