חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה עם חזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הזה קל להכנה טעים פשוט ללקק את האצבעות
שקשוקה עם חזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הזה קל להכנה טעים פשוט ללקק את האצבעות
הוראות הכנה
מרכיבים
3 עגבניות רקות
1 בצל קטן קצוץ
3 שני שום קצוצות
1גמבה
1תפוח אדמה
שמן(לפי הצורך)
1 פלפל חריף(רצוי)
6 חתיכות חזה עוף
1 כף רסק
1/2 כף פפריקה מתוקה(אפשר להוסיף גם טיפה פפריקה חריפה)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל הקצוץ והשום כאשר הם מזהיבים מוסיפים את העגבניות והגמבה ואת תפוחי האדמה שחתוך לקוביות מוסיפים את הפלפל החריף(אם רוצים)
ושמים כף רסק וקצת מים מוסיפים את התבלינים ונותנים לזה להתבלש על אש בינונית
בינתים חותכים את חתיכות חזה העוף לחתיכות בגודל של 3 ס"מ
לאחר 5 דק' מוסיפים מעט שמן ומים מערבבים ושמים עד שישאר רוטב סמיך
ומורידים מהאש
בסיר נוסף מחממים מים וכאשר הם חמים מכניסים את חתיכות חזה העוף שחתכנו עד שזה לבן ומוכן מוצאים מן המים ונותנים לחתיכות להתיבש מהמים (אפשר לנגב בעזרת נייר סופג)
וכ-10 דק' לפני ההגשה מחממים את השקשוקה ומוסיפים את חזה העוף
ניתן להגיש את זה עם אורז או צ'פס
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון