חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה קלאסית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה קלאסית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רצוי סיר שטוח בקוטר של 26 ס"מ
¼ כוס שמן זית
4 ביצים
2 בצלים גדולים קצוצים
1 חציל בינוני חתוך לקוביות גדולות
1 גמבה גדולה אדומה חתוכה לקוביות
4 עגבניות גדולות בשלות וקצוצות
4 שיני שום פרוסות
2 פלפלים חריפים קצוצים דק
2 כפות רסק עגבניות
2 קוביות תיבוליות שום פיטרוזליה
2 קוביות תיבוליות בזיליקום
פלפל שחור ומלח לפי הטעם [אפשר במקום מלח אבקת מרק עוף לפי הטעם]
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד להזהבה קלה. להוסיף את הגמבה ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות על להבה בינונית. להוסיף את העגבניות, את השום, את הפלפלים החריפים את התיבוליות ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות על להבה נמוכה ומידי פעם לערבב. טועמים ומטבלים בפלפל שחור ומלח לפי הטעם. מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד לצבע חום בהיר. מוסיפים את החצילים ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את הביצים [יש לבדוק כל ביצה בכוס ולוודא שאין בה דם]
מבשלים עוד 10 דקות ומכבים.
בתיאבון!
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון