הוראות הכנה
מרכיבים
רצוי סיר שטוח בקוטר של 26 ס"מ
¼ כוס שמן זית
4 ביצים
2 בצלים גדולים קצוצים
1 חציל בינוני חתוך לקוביות גדולות
1 גמבה גדולה אדומה חתוכה לקוביות
4 עגבניות גדולות בשלות וקצוצות
4 שיני שום פרוסות
2 פלפלים חריפים קצוצים דק
2 כפות רסק עגבניות
2 קוביות תיבוליות שום פיטרוזליה
2 קוביות תיבוליות בזיליקום
פלפל שחור ומלח לפי הטעם [אפשר במקום מלח אבקת מרק עוף לפי הטעם]
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד להזהבה קלה. להוסיף את הגמבה ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות על להבה בינונית. להוסיף את העגבניות, את השום, את הפלפלים החריפים את התיבוליות ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות על להבה נמוכה ומידי פעם לערבב. טועמים ומטבלים בפלפל שחור ומלח לפי הטעם. מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד לצבע חום בהיר. מוסיפים את החצילים ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את הביצים [יש לבדוק כל ביצה בכוס ולוודא שאין בה דם]
מבשלים עוד 10 דקות ומכבים.
בתיאבון!
אלי גרשון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון