הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים
4 ביצים
חצי חציל
פלפל אדום
עגבניות
שום
כף סוכר
כפית וחצי כמון
כפית מלח
רסק עגבניות (מומלץ 22%)
אופן ההכנה
חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות.
מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב .לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את קוביות החציל למשך כ-10 דקות מטגנית את הכל על אש בינונית ומשגיחים שלא ישרף.לאחר מכן מוסיפים לעוד כ-5 דקות טיגון את הפלפל האדום ואת העגבניות מוסיפים כף-כך וחצי של סוכר וממשיכים לטגן כ-5 דקות נוספות.מוסיפים את הכמון ואת המלח מערבבים ומוסיפים כ-2כפות של רסק עגבניות ואת הפלפל השחור.
טועמים ומתקנים טיבול .מכניסים לבלנדר את כל התכולה של הסיר וקוצצים אתה דק.מחזירים לסיר מוסיפים כ-2 כוסות מים רותחים מערבבים עד שכל התכולה מתגבשת .
מוסיפים ביצים סוגרים ומחממים על אש קטנה כ-10דקות
אוכלים ומרגישים בגן עדן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון