חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקת עגבניות קלאסית של רפי כהן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"הקדמה אדומה brמי שלימד אותי להכין שקשוקה בפעם הראשונה היה אבא שלי. brשקשוקה זה הדבר היחיד שבישל, אם היה מבשל, ואצלו "שקשוקה עגבניות" זה תהליך brשל 30 דקות לפחות. קודם כל הוא היה מקלף את העגבניות וחותך, brאחר כך שורף פלפלים על האש, קולף, מנקה מגרעינים וקוצץ גס. brאחר כך הוא היה מטגן שום, מוסיף פפריקה טובה ועגבניות brואחריהם את הפלפלים החריפים. brבסוף הוא היה מוסיף ביצים
שקשוקת עגבניות קלאסית של רפי כהן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"הקדמה אדומה brמי שלימד אותי להכין שקשוקה בפעם הראשונה היה אבא שלי. brשקשוקה זה הדבר היחיד שבישל, אם היה מבשל, ואצלו "שקשוקה עגבניות" זה תהליך brשל 30 דקות לפחות. קודם כל הוא היה מקלף את העגבניות וחותך, brאחר כך שורף פלפלים על האש, קולף, מנקה מגרעינים וקוצץ גס. brאחר כך הוא היה מטגן שום, מוסיף פפריקה טובה ועגבניות brואחריהם את הפלפלים החריפים. brבסוף הוא היה מוסיף ביצים
הוראות הכנה
מרכיבים
6 עגבניות בשלות קלופות, חתוכות לקוביות ומסוננות
8 שיני שום קצוצות גס או שרופות על אש גלויה
4-5 פלפלים ירוקים חריפים, מטוגנים או שרופים על אש גלויה, נקיים מגרעינים וחתוכים גס
1/2 כוס שמן זית
1 כפית פלפל שחור
2 כפות פפריקה מרוקאית או רסק פלפל יבש
6-8 ביצים טריות
אופן ההכנה
1.מפרידים חצי מכמות הביצים לחלמונים וחלבונים. שומרים את החלבונים לשימוש אחר אם
רוצים.
2.מחממים שמן זית במחבת רחבה, מוסיפים את השום ומזהיבים מעט, מוסיפים את
הפפריקה ומערבבים בכדי ש"תפתח" בשמן החם, מוסיפים את העגבניות, פלפל שחור
ומכסים, מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות.
3.מוסיפים את הפלפלים החריפים והמלח מערבבים וממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות.
4.מוסיפים את הביצים והחלמונים, מפזרים מעט פלפל שחור נוסף ומלח, ממשיכים
לבשל כ-5 דקות נוספות ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף רפי כהן
שתף את המתכון