חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס או קלאמרי מצופה בטמפורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס או קלמרי בציפוי טמפורה brשרימפס בציפוי קריספי
שרימפס או קלאמרי מצופה בטמפורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס או קלמרי בציפוי טמפורה brשרימפס בציפוי קריספי
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם קמח
1 כוס מים ניתן להחליף חצי כוס מים בחצי כוס בירה שחורה
1/2 כפית סוכר
1 כפית מלח
1 כפית שמרים טריים
1 כף בירה לבנה
300 גרם שרימפס
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1 להמיס את השמרים עם שתי כפות מים פושרים ולהוסיף
את יתר החומרים. לתת לתערובת לנוח כ- 1 שעה
בטמפרטורת החדר.
2 מעבירים את השרימפסים או אחד מן האופציות השונות
בטמפורה ומטגנים בשמן חם ) 170 מעלות(, מטגנים אחד-
אחד עד שמזהיב. מעבירים לצלחת עם נייר סופג,
מפזרים קצת מלח ומגישים.
המלצות- את הטמפורה אפשר להכין עם פיסטוקים, שרימפס, ירקות וכו'
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון