הוראות הכנה
מרכיבים
15 יחידות חסילונים
קארי
מלח ופלפל שחור גרוס
½ כפית שום כתוש
½ כוס יין לבן
½ כוס חלב קוקוס
50 גרם חמאה
ענף טימין
אופן ההכנה
מניחים מחבת כבדה על אש גבוהה. כשהמחבת חמה מוסיפים את היין, ענף הטימין, השום המלח והפלפל וקארי (לפי הטעם יש לשים לב כי יותר מדי יצר מר). מצמצמים את היין למחצית הכמות ומוסיפים את חלב הקוקוס ולאחר מכן את החמאה. ממתינים לקבלת מרקם אחיד ומוסיפים את החסילונים. מקפיצים כשתי דקות עד שהחסילונים מאדימים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: שף יניב דהן ממסעדת בראון תל אביב
שתף את המתכון