חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס בחמאה צילי ובצל ירוק בסגנון ים תיכוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס בחמאה צילי ובצל ירוק בסגנון ים תיכוני
שרימפס בחמאה צילי ובצל ירוק בסגנון ים תיכוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס בחמאה צילי ובצל ירוק בסגנון ים תיכוני
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
13 שרימפסים מופשרים מזן "טייגר שארק",
2 בצלים ירוקים גדולים ויפים,
1/2 כפית פלפל צ'ילי טחון,
1 כפית פלפל שחור טחון,
1 כפית מלח ים,
4 שיני שום מעוכות,
1/2 חבילת חמאה,
3 כפות שמן זית,
מיץ מחצי לימון )חשוב מאוד לסחוט לימון טרי ולא
להשתמש במיץ משומר(.
אופן ההכנה
אופן הכנה
1.מקלפים ומנקים את השרימפסים, משאירים את הזנב והחוליה הראשונה
בשריון.
2.קוצצים את הבצל הירוק.
3.קוצצים שרימפס בודד לחתיכות קטנות קטנות.
4.מטגנים כדקה וחצי את הבצל הירוק והשרימפס האחד
הקצוץ בשמן זית, על אש בינונית.
5.מניחים את החמאה במרכז המחבת. כשהיא מתחילה
להיתמוסס, מערבבים אותה ומוסיפים לפי הסדר:
א.את תריסר השרימפסים ואת התבלינים,מטגנים כדקה,
ב.מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
ג.הופכים את השרימפסים, שהאדימו בינתיים. מטגנים
עוד כחצי דקה עד דקה, ומוציאים אותם ישר לקערה
עם מי קרח, כדי לעצור את הבישול.
ד.את התערובת שבמחבת משאירים לעוד דקה של טיגון
לפני הגשה תוך ערבוב.
מסדרים על צלחת, ואוכלים מייד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון