הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שרימפס נקיים
2 גבעולי ריחן קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
1 מיכל שמנת לבישול 38%
1 כפית זנגביל קצוץ
50 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
מעט מלח
אופן ההכנה
מחממים מחבת ווק. כאשר המחבת חמה מוסיפים את השמן ומחצית מכמות החמאה. מוסיפים מיד לאחר שהחמאה נמסה את השום והזנגביל ומקפיצים כדקה. מוסיפים את השרימפס ומקפיצים כשתי דקות עד שהשרימפס מקבלים צבע ורוד. מוסיפים את השמנת, הריחן, החמאה שנותרה ומעט מלח לפי הטעם ומקפיצים כדקה עד שתי דקות נוספות.
מגישים חם. ניתן להגיש עם אורז או עם אטריות ביצים ולהפוך את המנה למנה עיקרית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון