חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס בצ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס בצ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם שרימפס קלופים (אך עם זנב)
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ
2 ענפי מרווה טרייה
30 גרם חמאה (מחולקת ל-2)
½ ליטר רוטב צ'ילי מסונן
מיץ לימון
¼ כוס רוטב סויה
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים וכף מלח גס עד לרתיחה ועוד 5 דקות. מעבירים למי קרח. מסננים. מחממים שתי מחבתות גדולות ומחלקים את החמאה ביניהן. מוסיפים את עלי המרווה. כאשר החמאה מבעבעת בשתי המחבתות מוסיפים את השרימפס ומקפיצים בתוספת מעט מלח. במקביל מטגנים את תפוחי האדמה בסיר טיגון עד להזהבה. מוסיפים את רוטב הצ'ילי, רוטב הסויה ומיץ הלימון למחבתות שווה בשווה. מוסיפים עוד מעט חמאה לכל מחבת.
מניחים בארבע צלחות את קוביות תפוחי האדמה כאשר הם חמים ופריכים ומעליהם מניחים את השרימפס.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת מאנטה ריי
שתף את המתכון