חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס בצלפים ולימון טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס בצלפים ולימון טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שרימפס נקיים וקלופים (עם זנב)
מיץ מ-½1 לימונים בינוניים
½ כוס יין לבן יבש
½ לימון פרוס דק
2 כפות צלפים קטנים
2 כפות צלפים קטנים
7 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
עירית קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
מאדים במחבת את השום והצלפים בשמן זית על אש בינונית. כאשר השום זהוב מוסיפים את השרימפס, מגבירים את האש ומערבבים. כעבור חצי דקה מוסיפים את פרוסות הלימון, מיץ הלימון, היין, מלח ופלפל תוך כדי ערבוב. כאשר השרימפס משנים את צבעם מורידים מהאש. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם עירית קצוצה.
מגיש: dylam
מקור: שף עידו שניידרמן ממסעדת ארומה
שתף את המתכון